Thursday, March 17, 2011

perlu byk kesabaran

aduhhh..adehhhh...peninggggg..................
keluhan panjang...

entry aku sblum ni ada cakap aku dh dapat keja..
tapi keja yg aku dapat ni memerlukan kesabaran dan ketekunan... adehhhhhhhhhhhh

apa crita sekarang...kt mna nak luah ni...xkan nk benti keja lagi...
kcian aku...

waktu temuduga jst cakap aku kna wat drawing simple ja...
tapi bila dah keja detail gila babas punya drawing aku kena buat...
adehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

yang paling aku tak suka bila dapat drawing yang diorang sketch ngan tangan,,,
pening aku....semuanya x center..adehhh tolong Ya Allah...

aku terpaksa wat pengiraan lagi...
kena ingat rumus3....adehh tolong...

hari ni aku bawu dibagitaw aku keja bahagian engineering....sakit gila kepala...
aku stdy seni bina...apa dah jadi...orang yg train aku dah nk benti reja...
jst seminggu ja dia train aku, dan aku kena pick up semua....boleh teror ka dlm seminggu...
boleh ingat kew....

tapi aku nak terus keja kt citu...cam na...aku ada 2 hari lagi nehh nak blajar ngn dia...
mintak semangat,minta kebijaksanaan.....

2 comments:

  1. Saboo...biaselaa mule2 keje nanti dah lame oklaa tu.

    ReplyDelete
  2. kena mintak naik gaji ni ++++

    ReplyDelete